Паник атаките – какво ги предизвиква и как да се преборим 

Паник атаките – какво ги предизвиква и как да се преборим 

Тялото търси начин да се справи с липсите. То буквално крещи да му обърнем внимание.

Живот в страх, нервно напрежение, несигурност, проблеми със себе си и семейството. Можеш да помогнеш на тялото си предварително и да не стигнеш до паник атаки изобщо.

 

Как храниш мозъка си, даваш ли му необходимото?

 

Всеки може да си върне живота, онзи живот, който му е отреден и е живял преди да заживее със страховете си. Страховете не са добри спътници, правят ви зависими, губите смелостта и вярата в себе си. Ето тук е ролята на психолога.

Сърцебиенето, треперенето, замайването са все признаци на липси. Тялото реагира, не за да се страхувате от него, а за да ви накара да проумеете, че имате нужди, да набавите необходимото, за да не ви влияе стреса, да няма замайване, несигурност.

Защото, обикновено то провокира паник атаките или пък е един от първите признаци, че нещо ще се завърти в главата ви и вашето тяло. Обикновено нещо бушуващо и плашещо, защото иначе как ще чуете тялото си?

Хората чуват през страха, лошото е, че чуват грешно и разбират грешно посланието на тялото си като го правят отговорност на лекари, психолози, психиатри.

Някои хора си мислят, че като приемат лекарства всеки ден и притъпяват признаците на даден проблем, това е решение. Дали това е така?

Решение ли е допълнително да натовариш тялото си с химия? Затова ли е реагирало или просто да му набавиш необходимото и да го освободиш от излишното?

Защо си мислим, че потискайки проблема, ще се освободим от признаците?

 

Знаете ли кои липси помагат на ПАНИК АТАКИТЕ?

Отстраняването на липсите помага на тялото да възвърне сигурността си. Решаването на проблема с дисбактериозата – ПРОБИОТИЦИТЕ!

Успокояването на хормоните също води до решаването на този проблем. Понякога е комплексно, дори в повечето случаи.

Набавянето на ВИТАМИН Б12, вит Д, СЕЛЕН, МАГНЕЗИЙ, СЕРОТОНИН…..

Прекалено ниските нива на серотонина в организма са вредни за здравето, защото предразполагат към агресивно поведения и депресия.

Замислете се кои храни повишават нивата на серотонин и допамин в организма?

АФА – стимулира производството на серотонин, известен още като хормона на щастието. И въпреки че той се отделя в мозъка, на практика 90 процента от него се намира в промбоцитите в храносмилателния тракт.

Та, да си дойдем на думата състоянието на храносмилателната система, червата и полезните бактерии са определящи за нашето психично здраве.

Но това което е липса, трябва да се набави и то пак с помощта на добър консултант, който знае каква програма да ви изготви. Тогава трябва просто да си дадете време, защото нищо на този свят не става като с магическа пръчица.

⁉️Разграничавайте проблемите си, често ми се обаждат хора, които не са доволни от работата си, от заплата, шефовете или семейството, половинката, свекървата, снахата и искат водораслите да им решат междуличностни отношения.

ВОДОРАСЛИТЕ, ОМЕГИТЕ, ПРОБИОТИЦИТЕ могат да ви дадат основата на психичното здраве, за да се предпазвате от паник атаки.

Страховете вече са голям проблем, /само който не е живял с тях не знае какво е/, те не са реални, но последиците от тях са реалност. Има толкова начини да се справим с тях, а не да ги оставяме за цял живот. Един загубен живот, не е живот!!!

 

Не се вързвайте, че не можете да се справите без лекарства.Искаш ли нещо, направи необходимото и постигни желаното!

Само с изследвания, ходене по лекари, пиенето на лекарства цял живот, не решава проблема, а го подтиска и след време той избива с още по голяма сила. Тези, които живеят в този кошмар, го знаят, независимо дали го признават. Дори и да си приемат лекарства за известно време с тенденция да ги спрат постепенно трябва да си набавят необходимото като ВИТАМИНИ, МИНЕРАЛИ, ПРОБИОТИЦИ, ОМЕГИ.

Концентрирайте се в нещо творящо, полезно, приемайте повече ВОДА, практикувайте различни техники йога, ТЕС, СПОРТУВАЙТЕ, ХРАНЕТЕ СЕ С НЕЩО ПОЛЕЗНО , като ДОБАВЯТЕ към храната си СУПЕРХРАНИТЕ, които са ви от полза и тялото ви ще се отблагодари като се САМОВЪЗСТАНОВИ.

 

 

То има тази способност, стига да вярвате в себе си… другите остават за цял живот в ада.

Всеки избира в кое състояние иска да преживее живота си!

Дали да е товар за близките, децата си и самия себе си или щастлив и спокоен пълен с енергия и живот.

Всеки избира в какво да вярва, но искаш ли да се справиш?

 

Ако желаете повече информация за добавките, натиснете ТУК

 

Разгледайте курса:

вярвам в чудеса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *