Паник атаките – какво ги предизвиква и как да се преборим 

Паник атаките – какво ги предизвиква и как да се преборим 

Когато човек получава паник атаки, това е знак че тялото търси начин да се справи с липсите. То буквално крещи да му обърнем внимание. Живот в страх, нервно напрежение, несигурност, проблеми със себе си и семейството. Можеш да помогнеш на тялото си предварително и да не стигнеш до паник атаки изобщо.

 

Как храниш мозъка си, даваш ли му необходимото?

Всеки може да си върне живота, онзи живот, който му е отреден и е живял преди да заживее със страховете си. Страховете не са добри спътници, правят ви зависими, губите смелостта и вярата в себе си. Ето тук е ролята на психолога.

Сърцебиенето, треперенето, замайването са все признаци на липси. Тялото реагира, не за да се страхувате от него, а за да ви накара да проумеете, че имате нужди, да набавите необходимото, за да не ви влияе стреса, да няма замайване, несигурност. Защото, обикновено то провокира паник атаките или пък е един от първите признаци, че нещо ще се завърти в главата ви и вашето тяло. Обикновено нещо бушуващо и плашещо, защото иначе как ще чуете тялото си?

Хората чуват през страха, лошото е, че чуват грешно и разбират грешно посланието на тялото си като го правят отговорност на лекари, психолози, психиатри.

Някои хора си мислят, че като приемат лекарства всеки ден и притъпяват признаците на даден проблем, това е решение. Дали това е така? Решение ли е допълнително да натовариш тялото си с химия? Затова ли е реагирало или просто да му набавиш необходимото и да го освободиш от излишното? Защо си мислим, че потискайки проблема, ще се освободим от признаците?

 

Знаете ли кои липси помагат на ПАНИК АТАКИТЕ?

  • Отстраняването на липсите помага на тялото да възвърне сигурността си. Решаването на проблема с дисбактериозата – ПРОБИОТИЦИТЕ!
  • Успокояването на хормоните също води до решаването на този проблем. Понякога е комплексно, дори в повечето случаи.
  • Набавянето на ВИТАМИН Б12, вит Д, СЕЛЕН, МАГНЕЗИЙ, СЕРОТОНИН. Прекалено ниските нива на серотонина в организма са вредни за здравето, защото предразполагат към агресивно поведения и депресия. Консумирайте храни, които повишават нивата на серотонин и допамин в организма.

АФА – стимулира производството на серотонин, известен още като хормона на щастието. И въпреки че той се отделя в мозъка, на практика 90 процента от него се намира в тромбоцитите в храносмилателния тракт.

Та, да си дойдем на думата състоянието на храносмилателната система, червата и полезните бактерии са определящи за нашето психично здраве. Но това което е липса, трябва да се набави и то пак с помощта на добър консултант, който знае каква програма да ви изготви. Тогава трябва просто да си дадете време, защото нищо на този свят не става като с магическа пръчица.

Разграничавайте проблемите си

⁉️Разграничавайте проблемите си, защото често ми се обаждат хора, които не са доволни от работата си, от заплата, шефовете или семейството, половинката, свекървата, снахата и искат водораслите да им решат проблемите и да им оправят междуличностни отношения.

ВОДОРАСЛИТЕ, ОМЕГИТЕ, ПРОБИОТИЦИТЕ могат да ви дадат основата на психичното здраве, за да се предпазите от паник атаки.

Страховете вече са голям проблем, само който не е живял с тях не знае какво е. Само че те не са реални, но последиците от тях са реалност. Има толкова начини да се справим с тях, а не да ги оставяме за цял живот. Един загубен живот, не е живот!!!

 

Не се вързвайте, че не можете да се справите без лекарства. Искаш ли нещо, направи необходимото и постигни желаното!

Само с изследвания, ходене по лекари, пиенето на лекарства цял живот, не решава проблема, а го подтиска и след време той избива с още по голяма сила. Тези, които живеят в този кошмар, го знаят, независимо дали го признават. Дори и да си приемат лекарства за известно време с тенденция да ги спрат постепенно трябва да си набавят необходимото като ВИТАМИНИ, МИНЕРАЛИ, ПРОБИОТИЦИ, ОМЕГИ.

Концентрирайте се в нещо творящо, полезно, приемайте повече ВОДА, практикувайте различни техники йога, ТЕС, СПОРТУВАЙТЕ, ХРАНЕТЕ СЕ С НЕЩО ПОЛЕЗНО , като ДОБАВЯТЕ към храната си СУПЕРХРАНИТЕ, които са ви от полза и тялото ви ще се отблагодари като се САМОВЪЗСТАНОВИ.

 

 

То има тази способност, стига да вярвате в себе си… другите остават за цял живот в ада.

Всеки избира в кое състояние иска да преживее живота си!

Дали да е товар за близките, децата си и самия себе си или щастлив и спокоен пълен с енергия и живот.

Всеки избира в какво да вярва, но искаш ли да се справиш?

 

Ако желаете повече информация за добавките, натиснете ТУК

 

Разгледайте курса:

вярвам в чудеса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *