Хомеопатична детокс терапия

Хомеопатична детокс терапия

Какво е хомеопатична детокс терапия ХДТ
Това е метод, при който първо се премахват блокажите, пречещи на излекуването, хомеопатичната детокс терапия е класическа хомеопатия, която взема в предвид новостите в сегашния век (антиботици, аспартам, противозачатъчни, инвитро забременяване и т.н.)
„Блокажи” се причиняват от натрупването на вещества, които тровят организма ни – токсини, най-общо казано. В повечето случаи става въпрос за алопатични лекарства и всякакви видове химикали. Тези вещества тровят организма и пречат на успешното излекуване на човека. Ето защо трябва да бъдат изведени от него с хомеопатична детокс терапия.

 

Методът ХДТ е измислен от холандеца Тон Янсен – отличен хомеопат, завършил първо селскостопански научки и ботаника, а след това хомеопатия и антропософска медицина. Той е и един от първите експериментатори, които прилагат хомеопатични лекарства, приготвени от човешки хормони, тъкани и медиатори.
Тон Янсен основава международното училище по хомеопатична детокс терапия и води лекции и семинари по цял свят. Според него ХДТ е метод за лечение, който помага на организма да върне силите си и да се погрижи сам за себе си.

В какви случаи се ползва хомеопатична детокс терапия
Основната цел на тази терапия е да прочисти тялото. Винаги, когато то е натровено и затова не може да бъде излекувано, трябва да се прилага ХДТ. След нея органите отново започват да функционират правилно и хомеопатичната картина се изяснява, което допълнително улеснява лечението на пациентите.

Консултирайте се със специалист по ХДТ. Той най-добре ще прецени какво трябва да предприемете.

Как се прилага хомеопатична детокс терапия
Самолечението в случая не е добра идея. Нужни са познания и опит. Много често ХДТ не започва от последното ви оплакване и с прочистване от последните приемани от вас медикаменти. Съобразявайки се с йерархията на алопатичните лекарства и с йерархията на системите и органите в тялото, специалистът може да е преценил, че друго, по-старо увреждане е от по-съществено значение и трябва да се изчисти първо.

Защо да избера хомеопатична детокс терапия
Обикновено хората, които прибягват до ХДТ са пациенти, на които традиционната медицина е безсилна да помогне. Към този метод се обръщат все по-често и майки с деца.

Хомеопатичната детокс терапия няма странични ефекти, действа укрепващо на целия организъм и ви помага да стигнете до пълно излекуване.

Сигурно имате още много въпроси. Свържете се с нас, за да си запазите час и да обсъдим как да си върнете здравето.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *