Как работи вашият мозък?

Как работи вашият мозък?
Оприличи какъв е типа на твоята фигура и ще ти разкрия какъв е модела на твоите емоции, и как работи мозъка ти?
Броим от ляво на дясно: вестника е номер 1, елипсата е номер 2, ябълката номер 3 и така нататък…
  • Фигура номер 1 – Ясен и точен

Този модел най-добре изобразява простата идея. Той ясно показва всички страни и ъгли на фигурата, свързвайки ги в ясна форма. Ако имате фигура с тази форма това означава, че сте привлечени от прости, но конкретни неща в живота. Вашият мозък може да опрости дори най-изкривените идеи и лесно да ги формулира в най-достъпната форма. Благодарение на тази способност вие сте страхотни в решаването на проблеми и винаги стигате до същността на проблема. Всичко е много ясно в главата ви: разбирате, решавате и правите изводи.

  • Фигура номер 2 – Задълбочена емоционалност

Този модел се състои от много линии, ръбове и ъгли, които се преплитат причудливо, за да образуват сложен модел. Тази фигура е много трудна за разгадаване или разбиране. Ако фигура с този модел, то мозъкът ви е програмиран да търси тънкостите на най-сложните проблеми. Вие сте от хората, които не могат да бъдат заблудени от външния вид и които се задълбочават във всеки проблем. Първо внимателно оглеждате всеки проблем и едва след това действате. Вашите решения обикновено са много обмислени и практични. Вашият мозък е много възприемчив и способен да разбере и най-трудните въпроси.

  • Фигура номер 3 – Фокусирана върху решаването на проблеми

Емоционалния модел на емоционалност е сложна фигура прикрита уж като ” проста ябълка”, но вие можете лесно да следвате всяка нишка и да обхванете цялата картина като цяло. При вас всичко е многопластово и дълбоко, а всяка страна се вижда доста отчетливо. Ако вашата фигура има такъв модел, значи вие сте човек, който решава проблеми. Лесно разбирате сложни проблеми, но вместо да мислите за проблема, винаги се опитвате да намерите решение. Вашият мозък е програмиран да търси отговори и докато другите се опитват да посочат проблеми, вие намирате най-добрия изход.

  • Фигура номер 4 – Решителна и праволинейна, имате нужда от структура и ред

Този модел се състои от няколко линии, които образуват отделна фигура и всеки ръб е ясно дефиниран. В този модел няма сложност и може да се разбере с един поглед. Ако вашата фигура има подобна форма, значи сте привлечени от прости, но изразителни неща. Вие сте открити, прями и доста смели по природа. Не обичате да усложнявате нищо и в отношенията се придържате към същия принцип, предпочитайки максимална яснота. Мозъкът ви е страхотен в справянето с прости идеи, привлича го всичко положително и се наслаждава на простите удоволствия в живота.

  • Фигура номер 5 – Емоционалност – пазите вътрешния си свят

Очертанията фигурата ви на пръв поглед уж са много прости, но има няколко измерения и невидими пластове. Ако имате такава фигура, тогава можете да се наречете интроверт. Вие живеете в мислите си и създавате свой собствен свят, който внимателно пазите. Вие сте многостранна личност, но всичките ви добродетели са скрити в душата ви, а външната безупречност е свързана с дълбочината на вашия характер. Вашата вътрешна личност създава вашия красив външен вид.

  • Фигура номер 6 – Емоционалност – Екстроверт

Тази фигура е доста равна на пръв поглед, но умът ви е изобретателен и не е ограничен от никакви условности. Мислите, идеите ви излизат и нарушават структурата, образувайки различен модел на умствени заключения и новаторство. Такава фигура е насочена навън. Ако вашата фигура е с такава форма, тогава можете да се наречете екстроверт. Вие мислите от гледна точка на външен човек и вашите действия отразяват елегантността на вашите мисли. Обичате компанията на други хора и външните стимули са просто необходими, за да развивате личността си. Можете да се наречете човек, който външно е същият както вътре и не крие нищо зад душата си.

 

 

За допълнителни лични въпроси към Деси, можете да заявите своя пълен здравен анализ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *