5.00
(11 Ratings)

Училище за здрави деца

Списък с желания Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

За курса

Училище за здрави деца е онлайн програма, в която родителите се научават как да поддържат здравето на своите деца, да разпознават спешните състояния и да имаш точна стъпкова система какво да направят ако детето им се разболее в петък вечерта, или през уикенда, или докато са на почивка. По време на програмата родителят има постоянна връзка с мен – Деси Костова,
през която се обсъждаме здравословните проблеми на децата и намираме решения за всеки един от тях. По време на обучението,
всеки родител се запознава подробно с основните причини за  честите боледувания, както и с десетки алтернативни методи за справяне с всеки здравословен казус. Използваме нежен подход към дечицата и здравословни, надеждни и безвредни средства за
профилактика на детското здраве, както и такива за справяне с различни състояния, защото знаем, че няма нищо по-хубавото от
здравето!

 

Основна цел на училището е родителите да изградят здравословни семейни навици, за да разгърнат пълния потенциал на
децата си и те да растат здрави и щастливи. Повишаването на здравната култура на родителите води до намаляване с 95% на детските заболявания. Благодарение на тази цялостна стратегия изготвена точно за вашето дете, в училището за здрави деца ще
придобиете увереност да разпознавате най-често срещаните детски болести и алергични състояния, като по този начин можете да реагирате светкавично върху всеки проблем. Ще се чувствате спокойни и щастливи, защото детето ви няма да боледува толкова
често, няма да отсъства толкова често от детска градина/училище, а и вие няма да се чувствате безсилни и изтощени от безсънните нощи над болното ви детенце.

Училище за здрави деца е вашата гаранция, че хроничните състояния няма да се превърнат в по-сложни проблеми като затлъстяване, ИР, диабет, астма, пропускливи черва, хипертония, емоционални проблеми в
поведението и др..

Училище за ЗДРАВИ ДЕЦА

Онлайн програма за профилактика на здравето чрез комбинация от добавки, етерични масла и хомеопатия.

Подходяща за цялото семейство:

-бременни жени;

-кърмещи майки;

-деца във всяка възраст;

 

Ще поставим основите на профилактиката по най-добрия и забавен начин, така че да придобиете увереност и яснота как да поддържате здравето на семейството си през целия зимен сезон.
Ще разберете какво е необходимо да имате в къщи, за да можете да реагирате в първите 24-48 часа преди да стигнете до квалифицирана лекарска помощ.

 

Отзиви:

 

Show More

What Will You Learn?

 • Как да се справим със запушени нослета.
 • Как да се избавим от досадната кашлица.
 • Как да подобрим общото състояние на организма.
 • Домашни рецепти за справяне със зимните вируси и настинки.
 • Как се заразяваме с паразити и как може да изчистим организма си от тях.
 • Какви хомеопатични лекарства могат да приемат децата.
 • Как се прави акупресура при висока температура и инфекции за горните дихателни пътища.
 • По какъв начин храната влияе на здравето ни и какво трябва да приемаме в помощ на защитните сили на тялото.
 • Какви хранителни добавки и етерични масла можем да използваме, за да подобрим здравето си.

Course Content

Лекции и материали

 • Започни от тук
  00:00
 • Как да ми описвате състоянието при децата, за да можем да взимаме светкавични мерки?
  09:00
 • Четирите стълба на здравето
  01:20:00
 • Програма “Лесно начало”
 • Приготвяне на домашен пробиотик
  07:00
 • Как се попълва хранителен дневник- домашно към урок 1
  21:00
 • Как да си направим домашни капки за хрема, запушен нос или трета сливица
  10:00
 • Как да си приготвим домашен сироп за кашлица
  13:00
 • Общи съвети за здрава зима
  28:00
 • Как се заразяваме с паразити
  30:00
 • Как да се подготвим, за да се освободим от паразитите
  20:00
 • Какви спешни мерки трябва да предприемем през първите 24 – 48 часа след като усетим, че се разболяваме?
  01:06:00
 • Детска хомеопатична аптечка
  01:03:00
 • Наръчник за спешна помощ при грип и настинка
  00:00
 • Електронна книга “Здраве без лекарства” на д-р Найденов
  00:00
 • Акупресура при висока температура и инфекции на горните дихателни пътища
  00:00
 • Край на третата сливица – първи стъпки
  28:00
 • Как да попълваме хранителен дневник от телефон
  04:00
 • Домашни кубети
  05:00
 • Домашно, протеиново Данонино
  05:00
 • Как да изберем подходящ протеин
  36:00
 • Противовирусно хранене
  28:00
 • Здравословни желирани бонбони
  00:00
 • Невидимият убиец на нашите родени и неродени деца – Glyphosat
  45:00
 • Аптечка за здрави деца
  11:00
 • Билкова рецепта лекува хрема само за 1 ден
  00:00
 • Електронен хранителен дневник за попълване
  00:00

Аромаантибиотици

За пръв път на детска градина!? Ами сега?

Ел. книга “Критични грешки в храненето при аденоидит”

Ел. книга “7 сладки рецепти за здрави деца”

Ел. книга “Как да разпознаем дефицитните състояния по кожата”

Електронна книга “Здрави на детска градина”

Уебинар “Хомеопатична детокс терапия” на д-р Найденов

Електронна книга “Психосоматични причини за детските болести”

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 11 Ratings
5
11 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
ЛД
преди 11 месеца
Здравейте!Време е за нашата история и как попаднахме в Училището за здрави деца,което беше най-разумното нещо,което съм правила.Имам две деца -дъщеря на 6,6 г. и син на 4,7 г.Като всички деца и те боледуват често,но двамата по различен начин.Дъщеря ми боледува винаги с хрема,кашлица и след една седмица е здрава без усложнения.За разлика от нея обаче по-малкото й братче през последните две години при всяка хрема се усложняваше още на втория-третия ден,винаги хрипове,тежко дишане,свирене в гърдите.Правил е доста бронхити и аз вече незнам колко,лобарна пневмония,ларингити.Лежали сме в болница и то по време на наша почивка на морето,трябваше да си тръгнем по-рано,защото той вдигна температура 41 гр.Приеха ни в болница и се оказа пневмония.Започне ли хрема още от втория ден започвахме инхалации с пулмикорт и доста често включваме вентолин.Април месец след поредния бронхит,пулмоложката му назначи профилактика с пулмикорт за 3 месеца,защото иначе бронхитът щял да стане хроничен и да развие астма.Тогава реших,че ще се интересувам и ще търся някаква друга алтернатива,защото виждах,че той не се подобрява, а напротив всеки път става по тежко боледуването.Чрез моя позната,на която ще съм благодарна цял живот се записах в Училището за здрави деца и се запознах с Деси Костова. И така вече 2 месеца аз следвам нейните препоръки за профилактика с добавки и хомеопатия за двете деца.През този период беше и първото ни безпроблемно море,децата бяха здрави,не обикаляхме спешните кабинети и не си тръгнахме,за да ни приемат в болница. Преди 10 дни след басейн синът ми лепна вирус.Започна с дрезгав глас,лаеща кашлица,хрема,температура.През цялото време Деси ме консултираше как да действам,дозираше добавки и хомеопатия.Следвах нейните съвети и УРААА детето се оправи.За първи път сопола излизаше навън и всичко премина без усложнения.Затова продължавам напред в Училището за здрави деца,защото се убедих,че е възможно да излезем от порочния кръг.Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Деси Костова,затова,че е толкова всеотдайна,постоянно ме консултираше как да действам и какво да правя въпреки,че бяха й почивни дни,дори вечер късно и най-важното моето спокойствие,че има на кого да разчитам в такива ситуации.Благодаря,Деси!
СМ
преди 1 година
Супер екип! И Деси и Креми реагират бързо и адекватно. Разбират си от работата.
ГМ
преди 1 година
Изключително съм доволна от професионализма, загрижеността и обичта с който Деси подхожда с всяка една майка, която е част от курса. Винаги е на линия когато е възникнала ситуация, прилага адекватни лечения, спрямо всяко едно детенце. Невероятен професионалист и човек. Научавам много полезни съвети относно хранене на децата, профилактика на здравето, въобще като цяло как да подобрим животът на децата ни. Много съм доволна и се надявам да продължаваме да работим заедно в името на повече здрави и усмихнати деца!
Благодаря!
ДВ
преди 1 година
Позволете ми да изразя-моите и на семейството ми,горещи Благодарности,за положените и все още полагащи топли грижи,мило отношение и отдаденост към работата и към нашите две прекрасни дечица-Деси Костова.Тя е прекрасен човек и много добър специалист.С две ръце препоръчвам както работата така и съветите и лечението на Деси към здравето на най милите ни а иманно нашите дечица!!!
ВН
преди 1 година
Здравей, Деси! Искам да кажа огромната си благодарност към теб и курса. Вече два месеца минаха от както ти се доверих и за това време детето ми имаше два пъти сополи с кашлица, които борихме с добавки и хомеопатия. Всичко отминаваше бързо и без усложнения! Аз съм възхитена!
При други обстоятелства със сигурност щяхме да сме на пулмикорт.
Благодаря ти!
ГП
преди 2 години
Очарована съм с каква отдаденост и любов работи Деси Костова с всяка една майка и нейното дете. Вниманието което обръща на всяка една от нас ме прави спокойна, знам че винаги имам помощ в нейно лице. Страшно много интересни и полезни неща научих и се надявам да научавам и повече. Продължавай все така Деси ние сме плътно залепени за теб :)
MI
преди 2 години
Курса е страхотен! Толкова съм щастлива, че детето ми боледува изключително рядко! Не съм знаела, че е възможно да е толкова лесно. Благодаря, Деси!
ИВ
преди 2 години
Изключителен професионалист! Винаги насреща за всеки един проблем и винаги в комуникация за всичко! Предлага безценна информация за здравето на малки и големи. И най-вече ЧОВЕК с главно Ч. Продължавайте все така напред и нагоре и Дай Боже повече здрави дечица!
НС
преди 2 години
Изключително отзивчиви са и Деси и Креми!
Деси се старае да знае най-малките подробности за всяко дете индивидуално, което я прави не само акушерка, хомеопат, нуторопат и т.н а истински ЧОВЕК!
SP
преди 2 години
Или хубаво или нищо.
Деси Костова е страхотна.
Пръв помощник при лечение на малки и големи. Прекрасни съвети, отдаденост и професионализъм. Благодаря, прекрасна Деси, че те открих и ми даваш сила и увереност, че мога да лекувам тези малки организми бързо, ефективно и хомеопатично.
Не мога да повярвам, че мога да науча толкова много за човешкия организъм толкова бързо и то без скучни четива и материали.
БЛАГОДАРЯ!


Из дневниците на едно семейство Момичета, Благодаря! Първият ни съпружески сблъсък спрямо лечението на децата. Преди две седмици голямото ни детенце ( Стефан на 2 г. 10 м.) Започна да кашля ужасно. Посетихме личния лекар и въпреки, че гърдите му бяха чисти, отново получихме рецепта с назначен пет дневен курс с пулмикорт. Сърцето ми се сви, очите пълни със сълзи . Запитах се защо. Защо по дяволите пак трябва да тровя този малък организъм? Виждах в погледа на съпруга ми отговорите на всичките си терзания - защото така е казал лекаря, какво пък толкова, всички деца около нас са със същото лечение. Да, но не! Реших, че ако е нужно няма да спя, но ще рискувам и ще опитам със съветите на Деси. Още не се бяхме прибрали и вече имах насоки как да действам. Кухненският плот бе разеден с хомеопатия, хранителни добавки и всичко останало. Лист и химикал за подкрепа - кое, кога и по колко. Как действа и кога. Четири часа по-късно си легнахме, детето спа спокойно ( аз не чак толкова). Събуди се с настроение, апетит и енергия. Помен от ужасната кашлица няма. Среща се, но вместо на 2 мин ( и да следях и записвах) на 30. Нова порция добавки и витамини, поредна спокойна вечер и сутрин пълна със секрети. Кашлица няма! Ура! Един симптом по-малко ... нови два дни и секрети чао. Пет дни, здраво дете, щастлива майка и удивен баща. Как може една жена, влязла в живота ти преди 10 дни да промени мирогледа на един мъж и даде нов поглед и перспектива на една майка?! Нямам думи! Благодаря за подкрепата, знанията и търпението, мила Деси!
МД
преди 2 години
Деси Костова - огромно БЛАГОДАРЯ!
Изключително полезна информация за хранене, бърза реакция при започване на разболяване, детокс и какво ли още не🙂
Очарована съм от вниманието й!!!Детайлното проучване на всеки един от малчовците и мамите.