10 начина за повишаване на женската сила и самочувствие

Според Ведите, възникнали преди около 5 хиляди години, енергията на една жена е основата на Света, защото именно творческото женско „аз“ дава на мъжа онези сили, които го насочват към дела и постижения.

Всеки от нас има периоди на спад на енергията. Ведите предлагат невероятни начини, които увеличават силата на жената.

И така, ето списък с неща, които трябва да направим, които ни дават сила:

1. Масаж. Според Ведите женското тяло просто трябва да бъде докосвано. Телата ни трябва да се движат. В противен случай енергията застоява, притиска тялото отвътре и причинява неразположения.

2. Посещение на фризьор – красивата прическа не е само начин да се развеселите. Косата за жена и жена е отражение на нейните мисли. Ето защо в Индия, където ведическите знания са много популярни, толкова голямо значение се придава на женската коса.

3. Маникюр – Искам да целуна красиви ръце! – мъжете казват така. След маникюр с червен лак вниманието на съпрузите, близките и просто мъжете се увеличава.

4. Общуване с други жени – взаимният обмен на енергия значително засилва женската енергия. Мъжете се нуждаят от тишина за самосъзнание. Една жена по-добре разбира своите преживявания в общуването с приятелките си.

5. Дългите разговори по телефон – не са загуба на време. Това е прилив на енергия, от който се нуждае всяка жена. Ако в жената се натрупат неизказани думи, то тя със сигурност ще ги излее върху любимия си мъж. И това не е най-добрия начин да се освободи от тях.

6. Разходки. Една жена просто трябва да излиза навън поне веднъж на ден. Въпреки факта, че ние сме пазителките на домашното огнище, връзката с природата е много важна!

7. Музика. Трябва да слушате музика всеки ден. Медитативна, класическа докато се наслаждавате например на чаша чай.

8. Откажете се от трудни теми за размисъл и договаряне. Да, полезно е една жена да бъде несериозна и да мисли за дреболии. Ролята на „Момиче“ дава непобедима младост. Този момент е особено важен за бизнес жена. Опитайте се да оставите нещата на работа и да не ги внасяте в къщата.

9. Баня с розови листенца, масла не е каприз, а необходимост! Като подарите такъв малък подарък на тялото си, сами ще се изненадате от собственото си излъчване и отлично настроение.

10. Медитацията, като всяка релаксираща практика, повишава нивото на женската сила. Трябва да медитирате поне веднъж на ден преди лягане. Медитацията в природата е много полезна.

 

автор Руслан Нарушевич

 

Виж програмата за предстяощия ритрийт тук:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *