Древен ритуал със свещи за по-бързо зачеване

Древен ритуал със свещи за по-бързо зачеване

Ритуалите със свещ са древно изкуство, при което се освобождава мощна енергия фокусирана към целта чрез пламъка. Въпреки, че това е прост и доста стар ритуал, той продължава да е сред най-мощните и красиви изкуства, сбъдващи желания.

Ако се опитвате да заченете, една инвестиция от няколко свещи ще увеличи шансовете.

 

За целта ви трябват три свещи:

  • Първата свещ трябва да е оранжева. Оранжевият цвят е цветът на жизнеността и творческата енергия, жизнената сила, която събужда първичните пориви и искри за нов живот.
  • Втората свещ трябва да е зелена. Зеленият цвят е най-мощният символ на плодородието. Погледнете в природата – Земята е препълнена със зелен живот. Зеленото е свързано със сърцето, с чувството на любов към семейството и дома, където е подходящо за отглеждане на дете.
  • Третата свещ трябва да е бяла, защото белият цвят символизира чистотата, чистият и сияен дух.

 

снимката е примерна

 

Сега вие сте готови да посрещнете новия член на семейството и се опитвате да поканите новия дух чрез тайнството на зачеването.

Още необходими атрибути:

  • зехтин;
  • християнско кръстче/пентаграм или друг религиозен символ;
  • лешник-традиционен представител на плодородието.

 

Самият процес на ритуала за зачеване:

За 100% идеален ритуал е необходимо майката и бащата да седнат заедно, с лице един към друг. Между тях да купичка със зехтин/маслиново масло/ и кръстчето. Мъжът трябва да държи оранжевата свещ в основата, жената да намаже с пръсти зехтин върху свещта от горе до долу. Докато правите това, трябва да се съсредоточите върху вашето желание с молитва.

Повторете този процес със зелената свещ, после с бялата.

Поставете своя снимка в близост, като в горния й край поставите лешниците. Поставете свещите във формата на триъгълник около снимката. Бялата да е върха, оранжевата в дясната долна точка и зелената долу в ляво.

  • На новолуние запалете трите свещи. Започнете с оранжевата, казвайки: “Нашите умове са готови за едно дете!”
  • Запалете зелената свещ казвайки: “Телата ни са готови за едно дете!”
  • Накрая запалете бялата свещ, казвайки:”Нашите духове са готови за едно дете!”

Всеки от двамата държи над пламъците двете си ръце, така, че да не се изгорят, фокусирайки се върху целта – да имате бебе. Кажете заедно: “Нека желанията на ума, тялото и духа се свържат и да се роди нов живот!”

Палете свещите всяка вечер в продължение на следващите девет нощи и им позволете да горят в продължение на 9 минути преди да ги изгасите.

След деветата нощ, жената трябва да пази до тялото си лешниците ден и нощ, а когато наближи денят подходящ за зачеване да запали отново свещите…

 

Присъединете се към моя Ютуб канал  за много полезна и интересна информация

Разгледай 21-дневен маратон “Стани мама през 2023 година”

  Източник: naicheteni.blogspot.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *