Молитва на баба Ванга за забременяване

Молитва на баба Ванга за забременяване

 

Всяка една двойка, която иска да има детенце, но не се получава, прави всичко възможно, за да се чуе детски плач вкъщи. Един от старите, изпитани методи е молитвата на баба Ванга за забременяване. Няма човек, който не знае коя е баба Ванга и на колко много хора е помогнала. Самата тя споделя колко много двойки са я търсили за помощ и на колко много от тях е помогнала да имат дете.  Пророчицата често дава заръка на бъдещите родители, да да осиновят дете, за да се появи и тяхното.За да имате своя рожба, първо трябва да отгледате чужда” им казвала тя.

.

 

 

Баба Ванга е използвала и други методи, като например е карала жените, които искат да станат майки, да й занесат кукла. Тя взимала куклата, тайно й говорела нещо, повивала я и накрая я връщала на жената с молбата да бъде поставена в спалнята й на високо място.  Не след дълго, жените забременявали.

 

Молитва за забременяване

Други жени пък съветвала вечер да изговарят следната молитва:

„Господи, Отче наш, Всемогъщи! Както ни даде червено слънце, така ни даде и белолика луна, нежни облаци, ярки звезди, могъщи дървета, нежен вятър, така че аз, Божията рабиня (моето име), зачевам дете за себе си. Както младата луна е зачената днес, така нека детето бъде заченато в утробата ми. Амин!”

 

Молитвата се чете искрено, всяка вечер преди лягане до сбъдване на мечтата.

Пътят към майчинството в някои съдби е труден и минава през изпитания.

“Вие си правите удоволствието, но душа само един дава – Господ, подмятала Ванга на хора, които ѝ обяснявали, че са изпробвали всичко.

 

Присъедини се към нашата фейсбук общност и чети първи много полезни статии!

Прoчети как да си наречеш вода за сбъдване на желание ТУК!

Разгледай 21-дневен маратон “Стани мама през 2023 година”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *