Мамо, тате, аз ви избрах много преди зачеването си

Скъпа, моя мамо,
чудесно е, че Бог ми даде правото да избирам родителите си.
Аз ви избрах много преди зачеването си.

Отдавна те избрах, мамо, но все още не знаеш за това…
Все още не съм в живота ти, но вече съм в мечтите ти.
И това за мен е най-важното и най-ценното.

Наясно съм с всяка ваша мисъл за мен, с всяко Ваше желание, с всеки сън и представа за мен.
Повярвайте ми, в мечтите ви винаги съм много близо до вас.

Понякога мечтите ти стигат толкова далеч и силата на желанието да имаш дете се събужда толкова силно, че съм почти готов да се появя първо в корема ти, а след това и в живота ти.

 

Какво ме накара да избера теб, мамо?

Сърцето ти! Душата ти!
Просто почувствах, че сърцата ни ще бият в унисон, ти и аз ще дишаме един и същи въздух.
Вече знам всичко за теб, знам какъв човек си, знам за всичките ти недостатъци и предимства.
Предварително те приемам такава, каквато си!

И въпреки че понякога все още се съмняваш дали ще бъдеш  добра майка, сърцето ми е изпълнено с увереност, че ще станеш най-добрата, най-прекрасната майка в света! От всички жени по света избрах теб, любима моя мамо!

Пожелай си дали да съм момиченце или момченце. Толкова те обичам, че мога да изпълня всяка твоя молба.
Така че, моля те, бъди внимателна с фантазиите и желанията си.
Мисли за мен само положително, представи си ме като най-красивото, здраво и мъдро дете на света.

Присъедини се към нашата фейсбук общост, в която споделяме много полезна информация за забременяване, износване и бременност.

 

Знам, мила моя мамо, че отдавна си морално узряла да станеш майка и с всички сили се опитваш да ме пуснеш в живота си, но засега не успяваш напълно.

Често се измъчваш  от въпроса “Защо все още не мога да забременея?”, понякога се отчайваш, понякога се отказваш, понякога се изморяваш и плачеш. Също така знам, че си преминала всички възможни и немислими медицински прегледи, преминали сте с татко много тестове, подготвила си твоето  тяло за бременност възможно най-добре. И благодаря за това от сърце!

 

Позволи ми, мамо, да ти дам някои много ценни съвети и отговори на въпросите ти.

Кой знае, може би те ще ни помогнат бързо да преодолеем всички препятствия заедно и чак тогава аз ще се появя.

  • Нищо във Вселената не се случва “просто така”. Фактът, че не можеш да забременееш все още, означава само, че ти, татко и аз трябва да работим върху себе си, да поправим всичките си грешки от миналото. Приемете всички изпитания, изпратени до вас с благодарност и наградата няма да закъснее.

 

  • Никога не се отказвай и не се предавай. Ти си най-силната жена, ти си пример за воля и постоянство. Повярвай ми, когато те избрах за моя мама, знаех, че ще се справиш с всичко. Повярвай на думите ми и не се отказвай!

 

  • Никога не мислете, че сте самотни в желанието си да имате дете. Ние сме поне трима: ти, татко и аз – бъдещото ти бебе. И заедно сме сила! Ето защо, без значение колко пъти теста за бременност ти показва “не”,  не забравяй, че един ден ще видиш двете чертички и това ще се случи в най-подходящият момент за това.

 

  • За съжаление, колкото повече ти, мила мамо, изпадаш в депресия, гняв, осъждане и негативизъм, толкова по-силна стена градиш между нас и ми е все по-трудно да общувам с теб. И обратно, колкото повече работиш върху себе си, толкова по-съвършена ставаш, толкова по-близо идвам  до теб. Чети повече, развивай се, променяй се към по-добро, привличай женска енергия към себе си и много скоро ще дойда в твоето коремче.

 

  • Обичай себе си, обичай татко и мен, толкова силно, колкото можеш. Помни, че всяка обида, гняв или осъждане на един от нас тримата е неизбежно отдалечаване един от друг. Знай, че аз сам избрах и баща си. Затова той е най-добрият родител на Земята за мен, също като теб. Не се обиждайте и наранявайте. Обичайте се и се ценете един друг, защото само любовта може да върши чудеса.

 

  • И накрая – запасете се с търпение, благодарност и вяра. Вярвайте не само в Бог и неговата безгранична помощ, но и в себе си,  и в мен. На човек се дават само онези изпитания, които той е в състояние да преодолее, знаеш нали?!  Ти си най-мъдрата, умна, мила, любяща, нежна, грижовна, разбираща, търпелива, уверена в себе си и красива майка в света!

 

Тук можете да закупите месечен абонамент за програма “Две чертички”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *