Как чрез специални молитви можем да подхраним здравето и успеха на мъжете си

Здравейте, скъпи приятели!

Искам да ви съобщя, че утре е специален празник в Индия. Той се почита веднъж годишно – на четвъртия ден от пълнолунието и има огромна сила и енергия. Нарича се Карва-Чаут. Според легендата, момичето Карва успяла да спаси съпруга си от захапката на крокодил само чрез молитвите си – в тях тя се съгласила на смърт пред самия Бог!

На този ден жените пазят сух пост от изгрева на слънцето до изгрева на луната и се молят за здраве и дълъг живот на съпрузите си. След изгрева на луната съпругът храни жена си с ръце и й дава вода.

Женската енергия е много силна. И в древни времена хората са знаели за това. Жените могат да променят хода на събитията, без да участват пряко в тях чрез натрупване на вътрешна сила, четене на защитни молитви и мантри, бродиране на защитни ризи…

Днес жената е загубила всички тези знания и умения. Ние не умеем да благославяме близките си, само мърморим и пръскаме с негативна енергия. Ние не умеем да се молим, не знаем защитни молитви. Но вътре в нас все още има енергия – да, не толкова колкото преди, но я има.

Затова съвременните жени, неспособни да контролират събитията със сила, изпадат в истерия – изгаряйки вътрешната си енергия до основи. Безкрайната тревожност ни пречи да  управляваме силата си.

Много е важно да успокоим ума си – ние само влошаваме нашите истерии и тревоги. И още по-важно е да се научим да благославяме и защитаваме с молитви хората около нас.

Утре е специален ден, както казах и е време да насочите силата си в правилната посока.

Който има опит, който е здрав, който е правил консултация със специалист – пълен пост от изгрев до залез, с молитви за съпруга си. Това е нещото, което можем и трябва да направим утре – 13 октомври 2022 г.!

Между другото, друга традиция на този ден са подаръците от съпруга към съпругата – красиви сарита, тоалети, бижута :)))) като благодарност в отговор на нейните молитви и желанието да го защити. Така че не се колебайте да поискате от съпруга си всичко, което искате. Това ще балансира връзката ви!

Балансът между другото е много важен във всеки един аспект.

Ако изкривяването върви в една посока – само давате (енергия например), но не получавате нищо, ще се разболеете. Така работи женското тяло. Ако само вземете, но не давате, психиката ще страда, няма да има чувство на щастие. Здравето на жените силно зависи от баланса – даване и получаване.

И ако съпругът ви иска да ви благодари, можете да му подскажете да ви закупи някой от курсовете ни 🙂 Не се стеснявайте пред него! Оставете се да бъдете обгрижвана и да получавате подаръци!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *